Audi A7 - Senner Tuning

2011.07.29. 17:53

Magát meghazudtolóan nagyon visszafogott külsővel, de a lemezek alatt sokkal potensebbé varázsolt A7 Sportback-et mutatott be a Senner Tuning.

A németországi Ingelheim am Reinben ügyködő tuningcég legújabb projektjének alapja nem más, mint az egyik legelegánsabb rüsselsheimi, az Audi A7 Sportback, annak is talán a legnépszerűbb erőforrásával épített verziója. Több kép

A 3,0 literes TDI gyárilag 245 lóerős maximális teljesítménye és 500 Nm-es legnagyobb forgatónyomatéka ugyan a legtöbb közlekedési helyzetben bőven elegendő, de természetesen a blokk ezen paramétereit is lehet tovább növelni. A Senner Tuning ki is használta ezt, és a mérnököknek sikerült 306 lóerőre és 620 Nm-re emelni a kedvelt dízel legfontosabb paramétereit.

Az autó külsőleg nem árul el semmit arról, hogy a 4,2 literes TDI teljesítménye lapul az orrában: mindössze a gyönyörű, ízléses, 20 colos alufelnik, valamint a sportkipufogó-rendszer végei árulkodnak az értő kezek beavatkozásáról. A karosszériát 30 mm-rel megültették, s a lehető legjobb tapadás érdekében előre és hátra is egyaránt 275/35 R20-as abroncsokat húztak a kerekekre.

Az átépítés valószínűleg igen népszerű lehet, a tovább sportosított A7 Sportback 3,0 TDI Senner-készlet ára nem ismert. Több kép

Forrás: motorosportal.hu


A bejegyzés trackback címe:

https://a-bb.blog.hu/api/trackback/id/tr403110245

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
©Copiright 2010-11: A-BB Team ; Powered by: Blog.hu
süti beállítások módosítása