Jön az "erősebb TT-RS Plus!

2011.03.13. 16:22

 Még hivatalosan nem jelentették be, de az alkatrész katalógusban már szerepel az új koncepció. A feltüntetett gyári adatok szerint ez mindössze 360 LE-s lesz, legerősebb elődjénél csak 20 LE-vel erősebb. Valószínűsíthetjük, hogy a gyártó nem csak a motorban tesz 'tuning célú' változtatásokat. Egyes források szerint számos szénszálas karosszériaelemmel, és tömegre optimalizált felszereltséggel – azaz a felesleges luxus elhagyásával – is tovább javítják az autó dinamikáját. Így talán kimutatható különbség lesz a két TT menetteljesítmény-adatai között. Ezen felül várhatóan még rázósabb futóművel, és talán hatékonyabb fékekkel javítják a TT versenypályán mutatott teljesítményét.

Az Audi katalógus azt mutatja, hogy a TT-RS Plus változat májusban érkezik, így már nem kell sokat várnunk a hivatalos bejelentésre.

A bejegyzés trackback címe:

https://a-bb.blog.hu/api/trackback/id/tr172735981

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
©Copiright 2010-11: A-BB Team ; Powered by: Blog.hu
süti beállítások módosítása