Audi Q5 RS?

2011.05.13. 21:32

Először fotózták le az Audi Q5 RS változatát, mely agresszív megjelenésével keltett feltűnést. Nem hivatalos források szerint a motorház alatt egy 3.0 literes erőforrás lapul, amelynek teljesítménye 408 LE.

Az Audinál már januárban be lett jegyeztetve az SQ5 és az RSQ5 modellnév, de azóta nem hallhatunk az újdonságok felől. Azonban most, a Worldcarfans fotósának sikerült lekapni egy szokatlan megjelenésű Q5-öt, amely valószínűleg a leendő RS változat egyik prototípusa. Ezt a modellt TDI Quattro emblémával, valamint sportkipufogókkal látták el. Ez azonban egyelőre egy nem létező konfiguráció. Ezen kívül RS kerekeket hord az autó, az első kerékjáratok mintha szélesebbek lennének. Aki pedig még ezek után is kételkedik, annak újságolom, hogy a szóban forgó modellen heilbronn-i rendszám található, ahol az Audi RS divíziójának K+F részlege is székel. Arról, hogy a Q5 RS-be milyen motor kerül, nincsen információ, csak találgatni lehet. A legvalószínűbb erőforrás egy 3 literes, turbós, 408 lóerős motor, mely 500 Nm-rel rendelkezik, és 2009-ben már helyett kapott egy Q5 koncepció változatban.

Az autó bemutatkozásának időpontja eddig nem ismert, azonban valószínűleg a hivatalos közlések is megjelennek nemsokára a Q5 RS jelzésű modelljével kapcsolatban.

A bejegyzés trackback címe:

https://a-bb.blog.hu/api/trackback/id/tr492901928

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
©Copiright 2010-11: A-BB Team ; Powered by: Blog.hu
süti beállítások módosítása