Audi TT

2011.09.09. 20:19

A TT, mint kompakt modell, egy kis átalakítással felengedhető a versenypályára. A tuningolt verzió bárki számára elérhető, aki szeretne egy ilyen átalakított fenevadat.

6

Szinte teljesen új autóról beszélhetünk ez esetben, a külső hasonlít csak az eredeti TT-re. Az Audi Motorsport TT-RS Endurance igazán különleges: motoron keveset állítottak, a már jól ismert 2,5 literes öthengeres turbómotor 340 helyett 380 lóerős, továbbá a kasztni alapjai megmaradtak. Az új dolgok listáját képezi: az állítható és szélesebb futómű, a kerékjáratot teljesen kitöltő abroncsok, a különleges légterelő szett. A fékek átdolgozáson estek át, teljesítményük nyagyságrendekkel jobb. Hatfokozatú, szekvenciális váltót társítanak az autóhoz. 

5

Ezen modellt főként hosszú távú versenyzésre szánják, a VLN Endurance Championship SP4T géposztályában például startra kész lenne. A 180 ezer eurós vételárat kifizetve birtokolhatjuk a gépezetet, mely csak a 2012-es szezonban szállhat versenybe. Lényeges információ, hogy a gyári Audi csapat a Nürburgringen tartott 24 órás futamon ilyen autókkal nyert. 

A bejegyzés trackback címe:

https://a-bb.blog.hu/api/trackback/id/tr173214423

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
©Copiright 2010-11: A-BB Team ; Powered by: Blog.hu
süti beállítások módosítása