A fehérebb a menő!

2011.10.10. 09:03

A régi-szép időkben, ha valaki fel akart vágni drága kocsijával, akkor az autó megvételénél nem maradhatott üresen a fekete-metál fényezés mellől a pipa. Ma ez már nem így van!

Ezekben az években kezd elterjedni a hófehér fényezés, mely - mondhatjuk bátran - tényleg nem áll rosszul egy Audinak sem. Sokan erre csak azt mondják, hogy: Persze, azért fehér, hogy jobban felfigyeljenek rá. De ez a kijelentés, csak akkor igaz, ha felületesen "ássuk" bele magunkat a témába. Mélyebbről nézve előjönnek az érvek, melyek sokszor nagyon ellentmondásosak. Van, aki azért választja a fehéret, mert nem melegszik fel annyira a napon, mint a sötétebb színű autó.  (Ezeket az embereket megmosolygom, és halkan intézek feléjük egy kérdést: Akkor miért kértél bele 2 zónás digitklímát?). Ez talán az egyik olyan érv, ami egyáltalán nem ösztönöz senkit a fehér autó vásárlásra. Van a másik embertípus, aki azt mondja ,hogy a fehérhez megy legjobban a krómozás, és az ezüst alufelni. Velük már könnyebb egyet érteni, hiszen ez valóban így van. Ha egy sportos kocsit szeretnénk látni, akkor választhatunk a Ferrari piros, vagy a fehér között, a fekete semmiképpen sem jó választás, hiszen az olyan komótos, 'gyászmenetes' érzést sugároz, és nem azt, hogy a kocsiból könnyedén kitapossuk a 250-t. 

Aztán jönnek az ellen érvek is, miszerint azért nem jó a fehér szín, mert hetente kell mosóba vinni. Ezzel - véleményem szerint - mindenki egyet ért, hiszen a városi por egy hét alatt mindent befed... 

Ezt a néhány érvet figyelembe véve, ha nekem autóvásárláskor színt kéne választanom, akkor az a fehér lenne. Hiába a sok ellenérv, ha ez az álmunk: egy sportos, csillogó Audi. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://a-bb.blog.hu/api/trackback/id/tr493290692

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
©Copiright 2010-11: A-BB Team ; Powered by: Blog.hu
süti beállítások módosítása