Audi Q3 törésteszt

2011.10.27. 17:21

 Szépen hozta az elvárt 5 csillagot az Audi legkisebb szabadidő-autója.

 A felnőtt utasvédelemben 94%-os elért eredmény jónak mondható, bár mostanában egyre kevesebben veszik komolyan az EuroNCAP tesztjeit. Sajnos a kételkedés jogos, vannak gyártók, akiknek az autóik az ilyen szabvány-tesztekre vannak tervezve. A valóságban, baleset esetén pedig máshogy viselkedik az autó karosszéria-szerkezete, hiába az teszten elért 5 csillag, a sérülés veszélye lényegesen megnő. Az Audiról tudjuk, hogy nem spórolnak az anyaggal, rendesen megpakolnak minden modellt. Az utascella stabilitása nem kérdéses karambol esetén, különböző üléspozíciókban sem okoz sérülést a műszerfal alsó része a térdeknek.

 

 A gyermekvédelem 86, míg a gyalogosvédelem 52%-os lett. A jövőben az EuroNCAP levon 1 csillagot az egész teszt eredményéből, ha az utóbbi eredmény nem lesz minimum 60%-os. A lábakat kímélő első lökhárítok mellett a motroháztető is megfelelően szerepelt, a motorház éle azonban életveszélyes.  

A bejegyzés trackback címe:

https://a-bb.blog.hu/api/trackback/id/tr853334387

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
©Copiright 2010-11: A-BB Team ; Powered by: Blog.hu
süti beállítások módosítása