TT R8 "ruhában"

2011.05.18. 19:12

Nem viccelek, komolyan gondolták! A Project Kahn nevű tuningcég legújabb kreációja, a TR8, azaz egy R8-asnak maszkírozott TT. A V8-as motor ugyan nem fért bele a tuningcsomagba, de a TT megkapta a már hozzá képest felnőtt és komolyabb nagy testvér (R8) jellegzetes vonásait. Ilyen az ajtók mögötti, a karosszéria többi részétől eltérő fényezésű elem, a farrész kopoltyúi vagy a 20 hüvelykes RSV felnik, amelyekre hártyavékony gumiabroncsokat szerelnek. Persze ha a jelmezbe bújtatott autót az R8 mellé tennénk nevetségesen hatna a gép, hiszen jóval magasabb és rövidebb annál, de biztosan van olyan szeglete a világnak, ahol ezt is el lehet adni szupersportkocsinak.

Arról nincs hír, hogy a tuning kiterjed-e a motorra, vagy sem, de ha valaki mondjuk a gyárilag is 340 lóerős TT-RS-t építteti át, akkor a külső szemlélő már meg nem mondja, hogy az elmosódott csík amit látott, tényleg R8-as volt-e, vagy sem. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://a-bb.blog.hu/api/trackback/id/tr222914633

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
©Copiright 2010-11: A-BB Team ; Powered by: Blog.hu
süti beállítások módosítása