Gyakornokokat vár az Audi

2011.05.24. 18:18

Új gyakornoki programot indított az Audi Hungaria Motor Kft.

A program révén mintegy 350 hallgató szerezhet szakmai tapasztalatokat az Audinál. A vállalat minden területen kínál gyakornoki pozíciókat, valamint több mint 100 diplomamunka megírását is támogatja. Különösen keresettek a műszaki, gazdasági és informatika szakos nappali tagozatos hallgatók, német nyelvismerettel és legalább négy lezárt szemeszterrel.

A közlemény szerint az Audi Adventure program lényeges eleme a jelöltek teljesítményétől és a gyakorlat időtartamától függő díjazási rendszer. A jelöltek nem szakmai képzéseken, így például német nyelvtanfolyamon is részt vehetnek. A legjobb teljesítményt nyújtó gyakornokok külföldi Audi-telephelyeken is teljesíthetnek szakmai gyakorlatot.

(MTI)


A bejegyzés trackback címe:

https://a-bb.blog.hu/api/trackback/id/tr602929402

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
©Copiright 2010-11: A-BB Team ; Powered by: Blog.hu
süti beállítások módosítása