A brit Autocar értesülései szerint az Audi mégsem állította le az R4 fejlesztéseit, amely egyébként az e-Tron Spyder koncepció alapjaira épül. A négykarikás újdonság meghajtásáról minden bizonnyal egy 2.0 literes turbós benzines egység gondoskodik majd, de a dízel pártiak se csüggedjenek, hiszen nekik egy duplaturbós, 200 lóerős erőforrást kínálhat a márka.

Az angol magazin nemrég arról számolt be, hogy az Audi mégis megvalósítja tervét, és megépíti az R4-est. Az újdonság az igen népszerű e-Tron Spyder koncepcióra épül, amelynek része a MOB platform is, melyet a Volkswagen-csoport szinte minden tagja használja, vagy használni fogja majd. A motorpaletta kéttagú: egy 2,0 turbós benzines, mely az RS3-ban munkálkodó 2,5 literes egységet is válthatja majd. A másik tag egy dízel erőforrás, mely szintén 2 literes, de biturbós. Teljesítményét 200 paci köré várjuk. 

Hivatalos információk hiányában azért annyit sejthetünk előre, hogy várhatóan az autó gyártása 2014-ben kezdődik, 2015-ben a szalonokba várjuk megérkezését.


A bejegyzés trackback címe:

https://a-bb.blog.hu/api/trackback/id/tr302958709

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

©Copiright 2010-11: A-BB Team ; Powered by: Blog.hu
süti beállítások módosítása