Audi S7

2011.06.11. 17:49

Álca nélkül láthatjuk az Audi A7 sportváltozatát, vagyis az S7-et. A krómtól roskadozó, kupés tetőívű autót a hatalmas kipufogók még agresszívebbé teszik. Szeptemberre várhatjuk a bemutatkozását.

A német gyártó elkötelezte magát a "single frame" hűtőmaszk mellett, így az S és RS jelzésű változatok tulajdonképpen már aláznak egyes AMG modelleket is.

Az ingolstadti mérnökök természetesen hozták szokott formájukat. Első lépésben krómot kapott a ritkás hűtőrács, majd két, trapéz alakú légbeömlőt raktak mellé. A helyzetjelző LED-ekkel együtt az autó egy vicsorító vadállatra hasonlít. Az alacsony lökösök csinos szoknyát kaptak, hátul pedig négy kipufugó csinosítja a verdát. A csomagtartóból nagy sebességnél egy szárny nyílik ki, növelve a leszorító erőt és a látványt. A külsőnél azonban jóval érdekesebb lesz a technika. Az előzetes hírek szerint az S7 motorházteteje alá a már jól ismert, 4.2 literes motor 450 lóerőre felnyomott változata kerül, most azonban ennek ellentmondó információk érkeztek. Ezek szerint az orrba a Bentleyk és az A8 számára fejlesztett, 4.0 literes, biturbó motor kerül, 460-470 lovas teljesítménnyel, amelyhez Torsen-diffis Quattro összkerékhajtás, valamint duplakuplungos automataváltó csatlakozik. A váltót a kormány mögötti fülekkel is kapcsolhatjuk majd.

Akárhogy is lesz, nemsokára kiderül minden, az S7 ugyanis szeptemberben, a Frankfurti Autószalonon mutatja meg Magát a nagyközönségnek.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://a-bb.blog.hu/api/trackback/id/tr642975736

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
©Copiright 2010-11: A-BB Team ; Powered by: Blog.hu
süti beállítások módosítása