Az Audi szakemberei meg vannak róla győződve, hogy egyre többen szeretnének kiemelkedni a tömegből, ehhez pedig a legjobb eszköz egy crossover. A Q7, a Q5 és Q3 mellé érkezhet még a Q1, a Q4 és a Q6.

A Q-sorozat legkisebb tagja egy magasra emelt A1 lehet, de az sem kizárható, hogy a következő generációs A2-ra vagy A3-ra épül majd a modell. Annyira nem biztos semmi, mint a bemutatás ideje, amely 2013 és 2016 között várható.

 A Q6-osról, amelyet a BMW X6 ellenfelének szánnak, már korábban megjelentek információk, de még nem tudni, hogy a Q5 vagy a Q7 lesz a kiindulási alapja. Két- és háromliteres benzinmotorokról szólnak a találgatások. Úgy tűnik, hogy 2016 előtt ezzel a modellel sem találkozhatunk.

A Q4 egyenesen egy modellcsalád lehet, háromajtós kupé, sportos ötajtós vagy agresszív terepes formában. Lesz idő gyűjtögetni a vételárára, hiszen 2017 előtt nem érkezik meg.

Forrás: Vezess.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://a-bb.blog.hu/api/trackback/id/tr792996174

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
©Copiright 2010-11: A-BB Team ; Powered by: Blog.hu
süti beállítások módosítása