Az A4 is frissül

2011.07.18. 21:58

A nemrég megismert frissített A5 után az Audi már dolgozik eggyel kisebb modeljének, vagyis az A4-esnek a ráncfelvarrásán is, az újdonságról pedig már az első kémfotók is megjelentek. Az autót ugyan még vastagon álcázzák a gyáriak, de nem nehéz kitalálni, mi változik majd.

Az Audi a közelmúltban mutatta be az A5, illetve a jóval sportosabb S5 frissített változatait, ám a munka ezzel nem állt le Ingolstadtban, készülőben van ugyanis egy újabb frissített modell. Galéria Audi A4 2011

A brit Autocar fotósának sikerült is lencsevégre kapnia a négykarikás újdonságot, melynek alapjául az A4 kombi változata szolgált. Bár az autót még nagyon takarják a gyáriak, nem nehéz kitalálni, hogy annak mely részei frissülnek majd. Az A5-höz hasonlóan a frissített A4 is megújult fényforrásokat kaphat, melyekben természetesen LED-ek világítanak. Ezenkívül a kozmetikázott A4 szélesebb lehet a mostani változatnál, valamint új lököst  is kaphat, melyen elől nagyobb légbeömlők kaphatnak helyet. A belső térben nem lesznek nagy változtatások, marad minden a megszokott Audis, legfeljebb a kormány módosulhat valamelyest, de egy-két új díszbetét is megjelenhet a kínálatban.Motorpaletta-téren a frissített A4-ben szintén ugyanazok az erőforrások kaphatnak helyet, mint az A5 esetében. Ennek értelmében pedig a 10 lóerővel erősített, 170 lovas teljesítménnyel rendelkező 1.8 literes TFSI-t is megtalálhatjuk majd a kínálatban!

A legerősebb, S4-es változat meghajtásáról várhatóan egy 3.0 literes, turbós egység gondoskodik majd, méghozzá 333 lóerős teljesítménnyel. A frissített Audi A4 minden bizonnyal a Frankfurti Szalonon debütál a nagyközönség előtt.

Galéria Audi A4 2011

A bejegyzés trackback címe:

https://a-bb.blog.hu/api/trackback/id/tr503078337

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
©Copiright 2010-11: A-BB Team ; Powered by: Blog.hu
süti beállítások módosítása