Kékszalag verseny az Audival!

2011.07.19. 17:16

 Az Audi támogatja a Kékszalag utánpótlás versenyét 

   • Az Audi már hosszú évek óta jelen van a vitorlássportban, mint az Audi Sailing Team névadó szponzora 

  • A márka tevékeny részese a hazai vitorlázás utánpótlás versenyeztetésének is

Az Audi már hosszú évek óta jelen van a vitorlássportban, egyfelől mint a nagy hazai versenyek támogatója, másfelől mint az Audi Sailing Team névadó szponzora. Így volt ez a tavalyi Kékszalag versenyen, és így jelenik meg a négykarikás márka az idei Kékszalagon is. Idén azonban nem egyszerűen a verseny, hanem a hazai vitorlás sport utánpótlásának a támogatója is egyben, mint a ma rajtoló Kékpántlika futam partnere. A 18 év alatti versenyzők a Balatonfüred és Tihany közötti szakaszon dönthetik el az első hely sorsát. 
"Nagy megtiszteltetésnek tartjuk, hogy az Audi tevékeny részese lehet a hazai vitorlázás utánpótlás versenyeztetésének, és hozzájárulhat a tehetséges fiatalok eredményességéhez - jelentette ki a verseny kapcsán Mátrabérci Sándor, az Audi márkaigazgatója.- Természetesen várjuk a "nagyok" versenyét is, hiszen a Kékszalagon Wossala György vezényletével ismét rajthoz áll az Audi Sailing Team csapata."- tette hozzá. 
A versenyekről bővebb információkat a www.kekszalag.hu honlapon olvashatnak.

A bejegyzés trackback címe:

https://a-bb.blog.hu/api/trackback/id/tr173080727

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
©Copiright 2010-11: A-BB Team ; Powered by: Blog.hu
süti beállítások módosítása