Újabb, az eddigieknél kiadósabb képanyag került nyilvánosságra az Audi S7-esről. Az uralkodó trendtől eltérően matricák és takarók nélkül, leplezetlenül ismerkedhetünk az A7 sportváltozatával a legújabb kémfotókon is. Több kép!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Már bizonyos, hogy az új elüső lökhárító nem csak valami félrevezető álca volt az első képek esetében. A hagyományosan nagy hűtőmaszk melletti nagyobbított légbeömlőkkel és ezzel az alsó ajakkal igencsak agresszív megjelenése lesz az S-változatnak. Szó volt egy hátsó szárnyról is, mely nagy sebességnél automatikusan kinyílik a csomagtértetőből, növelve a leszorító erőt. Úgy tűnik ezt, valamint a kormányra szerelt váltót is elvetették az Audinál.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az autó orrában már megtudhattuk, hogy egy 4 literes, V8-as motor lesz, mely szimpla turbóval 440, míg duplával 555 lóerő lóerőre lesz képes. Az adatokat nézve talán mindenki jobban várja az RS-változatot, melyről úgy hírlik, az RS6 5,2 literes, 580 lóerős motorját építik bele, hétsebességes dupla kuplungos automata váltóval és Quattro hajtással. Erről egyelőre nem érkeztek képek, ami több, mint valószínű nem a szemfüles paprazzik hanyagsága, egyszerűen csak még nincs itt az ideje. Több kép!

Már-már gyanús, hogy miért sikerül újra meg újra ennyire jó és közeli képeket készíteni az S7-esről, de ami a legfőbb: a legutóbbi kémanyagból sejthető, hogy az autó teljesen kész van, és ilyen formában találkozhatunk majd vele a gyártósorról legurulva. Addig azonban egy évet várnunk kell. Noha a Frankfurti Autószalonon találkozhatunk a modellel, gyártását csak a jövő év első felében kezdi meg az Audi. Több kép!

Forrás: totalcar.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://a-bb.blog.hu/api/trackback/id/tr183105516

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
©Copiright 2010-11: A-BB Team ; Powered by: Blog.hu
süti beállítások módosítása