Napi látnivaló

2011.08.01. 11:46

Sokan panaszkodtak a szerkesztőségnek, hogy az utóbbi pár hónapban igen keveset írtunk napi látnivalóinkról. Azzal indokolták elégedetlenségüket, hogy "pont azt szeretik ebben a blogban, hogy ez nem egyszerűen csak híreket közöl, hanem kifejezi a márka iránti nagy rajongását. Ezért fontos, hogy posztoljunk ilyen élménybeszámolókat." Úgyhogy, most igyekszünk az ilyen jellegű igényeknek is eleget tenni. :)

Korán reggel az első udvarban tartózkodva ittam a teámat. Egyszerre csak valami nagyon ismerős, Audi hang csapja meg fülemet. Egy közeli lejtőn lefelé nagy gázzal gyorsult egy A8. A motor bőgése alapján ítélve 4.2-es lehetett, TDI. Mennyei hangja mellett megemlíteném az autó suhanó hangját is, pehely könnyen "röpült" az úton, miközben az Adaptív rugózása szemmel láthatóan falta a sok úthibát, az autó törzse csak vízszintesen mozgott, holmi kátyú nem állta útját ennek A Nagymacskának.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://a-bb.blog.hu/api/trackback/id/tr633116463

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
©Copiright 2010-11: A-BB Team ; Powered by: Blog.hu
süti beállítások módosítása