Audi RS3 ABT tuning

2011.09.01. 15:02

Az ABT Sportsline elkészítette az Audi RS3 átépítését, ami közel 300 km/órás tempóval tud száguldani. Korábban írtunk már egy erős RS3-ról, azonban ez most az ABT műve!

A karosszériát meghagyták eredeti formájában az ABT mérnökei, hiszen az Audi RS3-as megjelenése már alaphelyzetben is elég sportos, arról nem is beszélve, hogy már gyárilag is karbon első sárvédőkkel szerelik az autót. A mérnökök inkább a 2,5 literes, soros öthengeres turbómotorra koncentráltak, aminek 470 lóerős teljesítmény és 630 Nm-es nyomaték lett az eredménye. Mivel a dupla kuplungos váltóhoz nem nyúltak, az autó végsebessége nem változott annyit, amit a teljesítménynövekedés miatt elvárnánk, de a 285 km/órás tempó azért így is szép. Az ABT által elvégzett mérések szerint a szabványos fogyasztás nem emelkedett a 340 lóerős szériaváltozathoz képest. 

A tuning cég a 19 colos felnijeit ajánlja az autóhoz, amelyekre a gyárival megegyező módon tengelyenként eltérő méretű abroncsokat szerelnek. Elöl 255/30, hátul 225/35-ös abroncsokon gördül az ABT Audi RS3.

A bejegyzés trackback címe:

https://a-bb.blog.hu/api/trackback/id/tr863195586

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
©Copiright 2010-11: A-BB Team ; Powered by: Blog.hu
süti beállítások módosítása