Napi látnivalók

2011.09.05. 17:10

 Korán reggel, mikor a villamosról szálltam le, egyszer csak elsuhant előttem valami. Egy KDBH-s rendszámú, fekete A8-as volt az. Sofőrje kényelmesen kortyolgatta kávéját. Tovább haladva sikerült szembe találkoznom hőn szeretett modellünkkel, melyről a galériában külön oldalon láthatnak fényképeket. Vezetője lazán sétálgatott az autó mellett, pedig már jócskán 8 felé járt az idő. Hát, igen, az ilyen szerencsés hapekoknak nem is kell ám sietniük munkába. 

Megemlítem a Budapesten látható sok Audi közül a frissített A6 szériát, melyből dögivel látni. Kombikból is szinte csak A6-ot látni. Sokan veszik, mert nagy a puttonya.

Továbbá kérdéses marad, hogy a hazai importőr mit csinál az EU-s elnökség idejére megvett új Audikkal, erre a napokban kapom majd meg a választ, amit persze besűrítek egy posztba...

A bejegyzés trackback címe:

https://a-bb.blog.hu/api/trackback/id/tr673204527

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

©Copiright 2010-11: A-BB Team ; Powered by: Blog.hu
süti beállítások módosítása