Audi A2

2011.09.07. 17:13

 Korábban olvashattak bejegyzést erről az elektromos kisautóról, most azonban már hivatalos képeink is információink is vannak.

6 évvel ezelőtt készült az utolsó A2-es, alumínium karosszériával. Most azoban biztossá váltak a tervek, a négykarikás márka elkezdi gyártani majd a modellt. 

Az autó, méreteit tekintve 18 milliméterrel lesz rövidebb, mint a most futó legkisebb Audi, az A1-es, fejtérben azonban nagyobb kényelmet kínál, 7 centivel lesz magasabb. A csöppség szélessége 1690 mm.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        

  Belső terét vizsgálva megállapíthatjuk, hogy négy felnőtt utas kényelmesen elférhet benne, hiszen az ultravékony ülések és a padlólemez - sík geomatriája  miatt - igen kis helyet foglal. A kizárólag városi használatra tervezett, tisztán elektromos jármű meghajtásáról információink nincsenek, annyit azonban sikerült megtudni, hogy 140 km-es a hatótáv, egyetlen feltöltéssel. 

Az Audi A2 a Frankfurti autószalonon tekinthető meg, ott már midnent megtudhatnak az érdeklődők. Képek!

A bejegyzés trackback címe:

https://a-bb.blog.hu/api/trackback/id/tr843209369

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
©Copiright 2010-11: A-BB Team ; Powered by: Blog.hu
süti beállítások módosítása