Audi RS5 Cabrio

2011.10.13. 16:09

 Pont egy hónapja nyitotta meg kapuit Frankfurt, a rengeteg márkának otthont adó kiállításon már láthattuk a legújabb A5-öst. Később bemuttatták az RS változatot, a Cabrioval azonban mindeddig adósak maradtak az ingolstadtiak.

 

 Korábbi posztunkban olvashattatok a keménytetős RS modellről, most azonban itt a kabrió változata! A külső újítások terén új lökhárítóval és új felnikkel, illetve a vászontetővel találkozhatunk. Sajnos itt sem lesznek jelentős technikai újítások a lemezek alatt.

A puhatetős változatnál is marad a V8-as, 4200 köbcentis FSI, 450 LE-s motor. A forgatónyomaték 430 Nm, 4000-es fordulaton. A lóerők száma 8250-es, bődületes fordulatszámon jelentkezik majd. A Cabrio modell esetében csak kicsit eltérő értéket kaphatunk a százas sprintnél, mint a Coupe-nál (4.6 s), tehát biztosan letudja a feladatot körülbelül 5 másodperc alatt. A végsebesség nem meglepő módon korlátozva 250 km/h lesz.

Több, hivatalos információt az autóval kapcsolatban remélhetőleg még idén megtudunk, bár a modell csak 2013-ban fog bemutatkozni.

 A képeken látható autó csak prototípus, nem viseli az még az RS jelzőt.

A bejegyzés trackback címe:

https://a-bb.blog.hu/api/trackback/id/tr673300636

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
©Copiright 2010-11: A-BB Team ; Powered by: Blog.hu
süti beállítások módosítása