Audi S8 2011 menetpróba

2011.10.26. 09:19

 A legújabb S8-as viselkedéséről most többet megtudhat! A tesztet a Totalcar végezte.

Tíz évvel ezelőtt még csak-csak hihető volt a Ronin-sztori, de Jean Renónak ma már nem lenne sok esélye azzal a vén Mergával a csapatban az Audi S8-asok mellett Nizza környékén. A harmadik generációs S8 üt. Nagyot, még ha versenypályán kissé Brünhildának bizonyul is. Aki persze simogatni is tud.

 Valamit motyogtam, tán annyit ki kell szállnom behúzottakat fotózni, aztán a jobb egyből kizuhantam a flaszterre. Kismartoni kolléga észre se vette mindezt, mert neki közben felrántották a kockás zászlót. Letaposta a zajos pedált, és a drabális S8-fenék négy kipufogó ijesztő dörömbölésének felhőjében eltűnt a kanyar felé. 4,2 másodperc múlva százon volt, nem sokkal később eltűnt a hipertérben. Csak egy szippantásnyi kesernyés, kókuszillatú kipufogógáz utalt arra, hogy másodpercekkel előbb itt még egy bazi autó állt...Tovább>>

A bejegyzés trackback címe:

https://a-bb.blog.hu/api/trackback/id/tr563330637

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
©Copiright 2010-11: A-BB Team ; Powered by: Blog.hu
süti beállítások módosítása