Minden krízisaggodalom ellenére rekordnyereséggel zárta a harmadik negyedévet a BMW: a július-szeptemberi harmadik negyedévben 1,08 milliárd euró adózott eredményre tett szert az egy évvel korábbi azonos periódus 874 millió eurós nyeresége után. Értékesítési árbevétele 15,9 milliárd euróról 16,5 milliárd euróra emelkedett. Az első kilenc hónapban a BMW már magasabb értékesítési árbevételt ért el mint tavaly egész évben.

Az Audi is számottevő mértékben növelte üzleti eredményét az idei első kilenc hónapban, az elért közel 4 milliárd eurós EBIT eredmény azonban elmarad a BMW közel 6,5 milliárdos eredménye mögött. A Daimler EBIT eredménye az első kilenc hónapban 1,97 milliárd euró lett a tavalyi 2,42 milliárd euró után.

Forrás: MTI

A bejegyzés trackback címe:

https://a-bb.blog.hu/api/trackback/id/tr823352350

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
©Copiright 2010-11: A-BB Team ; Powered by: Blog.hu
süti beállítások módosítása