Napi látnivalók

2011.11.14. 17:43

 Mai utam során, a sok Audiban való gyönyörködés közben megcsörrent a telefonom. Egyik kedves Barátom érdeklődött nálam. Az általa feltett kérdés ravasz volt, kis gondolkodásra szükségem volt.

 

A Q5-ről érdeklődött, hogy milyen hátsó lámpákkal választható. Logikusan a tiszta LED hátsó far ugrott be, azonban rémlett nekem valami. Mintha az elején nem lett volna minden modell ledes hátsó résszel kapható. Megmondtam neki, azt is, hogy csak rémlik, biztosan állítani per pillanat nem tudom. A mai termés igazolta számomra, hogy nem tévedtem. 

Aki nagy Audi fan, az szereti kenni vágni a modelleket, beleértve színpalettát, a műszaki adatokat, a motorpalettát, a belső kárpit színeket és még sok egyebet. Ez márcsak természetes.

Aki azonban szeretné már meglévő ismereteit tovább bővíteni, annak az ilyen apró részletek jól jöhetnek, segíthetik fejleszteni abban, hogy mire figyeljen oda. Ez a példa igazolta, hogy más és más lehet kívülről egy autó, még ha ugyanazt a modelljelzést is viseli. Így van ez mindjuk az A4-nél, amit újonnan már 3 féle, sőt, a legújabbal együtt 4 féle lámpával lehet megkapni. És ilyen fontos részlet természetesen az Audi A8 L W12 6.3 FSI-nek a ködlámpája melletti három krómcsík, a "gyengébb" modelleknél csak kettő van. Itt a kályhacső kipufogú feltűnő, azt nem nehéz észrevenni.

 Ez a látszólag optikai tuningos A5 is mai termés, igen nehéz volt lefotózni, gazdija nagyon nagyon ügyelt rá. Biztos valami autótolvajnak hitt. :)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://a-bb.blog.hu/api/trackback/id/tr593382539

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
©Copiright 2010-11: A-BB Team ; Powered by: Blog.hu
süti beállítások módosítása