Ünnepel az Audi Hungaria, elkészült a 10 milliomodik négyhengeres benzinmotor. 1994 óta készül ilyen termék a győri üzemben.

Elkészült a tízmilliomodik négyhengeres benzines motor az Audi Hungarianál. A titulus egy 2,0 literes turbófeltöltős 211 lóerős teljesítményű motoré lett.

"A négyhengeres Otto-motorok sorozatgyártásával kezdődött az Audi Hungaria sikertörténete. A prémium minőségű erőforrásból jelenleg 3000 db készül naponta. Ez főként munkatársaink elkötelezettségének és rendkívüli rugalmasságának köszönhető" - mondta Achim Heinfling, az Audi Hungaria motorgyártásért felelős ügyvezető igazgatója.

A vállalat 7300 munkatársából 1400-an dolgoznak a négyhengeres benzinmotor-gyártás területén, ahol az említett motor százféle változata készül. Teljesítményük 86 és 272 lóerő közötti. Ezen erőforrásokat a Volkswagen konszern több mint 20 modelljébe építik be.

1994-ben kezdődött a négyhengeres motorok sorozatgyártása, jelenleg már 270 motorváltozat - a négyhengerestől a tizenkét hengeresig - készül a győri gyártósorokon, teljesítményük 75 LE és 570 LE közötti. 2011. október végéig idén több mint 1 580 000 motor készült. Ezzel a győri vállalatnál a motorgyártás kezdete óta több mint 21 millió motor hagyta el a gyártósort.

Forrás: Vezess.hu
 

A bejegyzés trackback címe:

https://a-bb.blog.hu/api/trackback/id/tr823390495

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
©Copiright 2010-11: A-BB Team ; Powered by: Blog.hu
süti beállítások módosítása