Audi R8 Spyder Mansory Tuning

2011.11.24. 17:45

 A Mansory cég egyik legújabb munkája egy megvadított R8 Spyder. A svájciak fő elve az újításban a mégdögösebb megjelenés volt.

Számos karosszéria-elememnek megváltozott az anyaga. A saját gyátmányú szénszálas műanyagok mellett további újításként tudható be a nyers karbonból készülő hűtőrács, alsó toldat, oldalsó lamellák, oldalsó "kopoltyúk", küszöbök, szélvédőkeret, valamint hátsó légterelő szárny, az autó hátulja felé haladva felé haladva pedig a lámpák alatti lamellák és a diffúzor is. A nagyszerű optikai látvány mellett fontos, hogy a légellenállási érték jobb lett és csökkent a felhajtóerő nagysága.

 A 20 colos kovácsolt felnik 245/30 és 305/25 méretű gumikat kaptak. A fékeket a meneteljesítményhez igazították.

A piros bőrtető mellett a belső térben is találkozhatunk a sportos szín feketével való kombinációjával. A bőrülések a Mansory Couture feliratot viselik. Szép munka!

 Az R8 Spyder V10-es benzines erőforrásának 525 lóerejét 552 lóerőre emelték sportkipufogók alkalmazásával. Így, az 550 Nm-es nyomatéknak köszönhetően a menetteljesítmények is javulnak, bő 300 feletti végsebesség és 4 másodpercen aluli százas sprint várható.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://a-bb.blog.hu/api/trackback/id/tr893408978

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
©Copiright 2010-11: A-BB Team ; Powered by: Blog.hu
süti beállítások módosítása