Könyvajánló

2011.11.28. 16:58

Az Audi története a kezdetektől napjainkig

"Az ingolstadti központú Audi cég története összetettebb, mint azt elsőre gondolnánk. A 19. század végén, a 20. század elején megjelent Horch, Audi, DKW és Wanderer márka sokáig külön utakon járt, majd a gazdasági világválság következtében 1932-ben egyesültek Autó Union AG néven. A második világháború kettétörte a fejlődést, ám a mai társaság négy gyűrűből álló emblémája továbbra is hirdeti a klasszikus autómárkák egykoron kötött szövetségét, melyhez később az NSU gyár is csatlakozott.

Kicsoda Auguszt Horch, kinek az ötlete volt az Audi név, mit jelent a DKW és az NSU, hogyan hozható kapcsolatba eme történettel a magyar származású Járay Pál (Paul Jaray)? Miért érdekesek a téma szempontjából például a Trabant modellek? Sok egyéb mellett ezekre a kérdésekre is választ kap az olvasó könyvünkből, amelyben számos esemény, életrajz, autótípus található." (a Kiadó) 

Az Audi története a kezdetektől napjainkig Könyv szerzője Bancsi Péter. 

Polc.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://a-bb.blog.hu/api/trackback/id/tr423419133

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
©Copiright 2010-11: A-BB Team ; Powered by: Blog.hu
süti beállítások módosítása