Napi látnivalók

2011.12.02. 21:19

Sajnos jelenleg nincsen új Audis hírünk, ezért csak napi látnivalókkal szolgálhatunk.

Napi sétám során egy budapesti bevásárlóközpont parkolójába tévedtem kollégámmal. Nem tudtuk megállni, hogy a rengeteg Audi közül ne kapjunk le párat - fotósok hiányában most csak telefonnal sikerült készíteni képeket.

Volt ideges, nyugodt, és mélázó tulaj is a volán mögött, azonban minden esetben a kocsi gyönyörűségét szeretnénk kihangsúlyozni. A sorozat egy A5 Sportback-kel kezdődött. A frissített modell sokkal inkáb hasonlít az A7 Sportbackre, mint elődje.

nderline:0,h_title_underline:1,h_url_underline:1,nourl:,fsi:11,font:verdana" >

A hátsó lámpák elhelyezkedése és a csomagtartó ívének lejtése a bátyót idézi. A két ingolstadti autót azonban nehéz összekeverni, ezek az apró részletek a márka fanjainak lehetnek hasznosak.

A4-ből rengeteg parkolt, az A8 már megszokott látvány a full LED-es fényszórókkal. sikerült még egy régi 80-as Audit is lekapni, igen ritkaságok ezek Budapest ezen részén.

A II. kerületben, ahol elég sok luxusautót sétáltatnak meg, tegnap délután egy bevásárlóközpont parkolójában volt szerencsém látni egy parkoló új Audi A6 S-line-t. Hófehér színe kítűnt a többi közül, tekintélyt parancsoló látványa megragadta tekintetemet.

A "kisbálna" valószinűleg egy 3.0 TDI motorral felvértezett modell volt, hiszen belülről sem volt gyenge a kicsike. Érdemes tehát nyitott szemmel járni, hiszen egyre több és újabb "szemünk fényével" találkozhatunk az utakon. Kár, hogy sem elölről, sem pedig hátulról nem kapott LED-es irányjelzőt az új A6-os széria, pedig elképzeltem, hogyan szeletelne a sötét éjszakában az index fénye...

A bejegyzés trackback címe:

https://a-bb.blog.hu/api/trackback/id/tr233432601

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
©Copiright 2010-11: A-BB Team ; Powered by: Blog.hu
süti beállítások módosítása