Tegnap, a munka végeztével előkerültek a táskákból a különböző konyhai felszerelések, és kezdetét vette az irodában az előre meghirdetett sütögetés. Rögtön az elején megfőztük a forralt bort, hogy fokozzuk a hangulatot. A tésztagyúrás, nyújtás a férfiak feladata volt, míg a többiek keresgéltek mintákat a neten. Miután megvolt a kinyújtott tészta, jöttek a kreatív ötletek, mint például az, hogy formázzuk meg a logónkat.

Az emblémák ilyenre sikeredtek, de csináltunk még másokat is ezen kívül. A többi kép megtekinthető a Facebook oldalunkon!

A sütést nagyon nem akartuk abbahagyni, hisz jól éreztük magunkat, és a családot sem hiányolta senki, mert ők is velünk voltak. Az épületből este 10-kor távoztunk, egy hatalmas élménnyel lettünk gazdagabbak. Azoknak, akik megtehetik, csak ajánlani tudom ezt a közös 'céges' programot!

A bejegyzés trackback címe:

https://a-bb.blog.hu/api/trackback/id/tr743436611

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
©Copiright 2010-11: A-BB Team ; Powered by: Blog.hu
süti beállítások módosítása