Járműfejlesztő részleget alakít ki győri gyárában az Audi, a hétmillió euró értékű befektetés hetven új mérnöki munkahelyet teremt - mondta Thomas Faustmann, az Audi Hungaria Motor Kft. ügyvezetésének vezetője az Audi Hungaria Motorfejlesztő Központ fennállásának tízéves évfordulóját köszöntő ünnepségen.

A motorfejlesztés kezdetén is részfeladatokat kapott a győri egység, ezek bővültek az évek alatt - akárcsak az alkalmazotti létszám, a részleg pedig a konszern megbecsült fejlesztőközpontjává vált - emlékeztetett. Az új egység feladata a gyártási szempontokat szem előtt tartó járműtesztelés lesz. Többek között hajtáslánc- és járművizsgálatokat, tartósteszteket, komplett járművek numerikus szimulációját és speciális analíziseket végeznek majd az új fejlesztő részlegben.

 A fennállásának tízéves évfordulóját ünneplő motorfejlesztő központról megemlítette: a kezdeti hatvanról másfél százra ugrott az itt foglalkoztatott munkatársak száma, ebbe a területbe eddig több, mint kilenc milliárd forintot fektetett a társaság.

Forrás: MTI

A bejegyzés trackback címe:

https://a-bb.blog.hu/api/trackback/id/tr753444004

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
©Copiright 2010-11: A-BB Team ; Powered by: Blog.hu
süti beállítások módosítása