Napi látnivalók

2011.10.30. 13:26

 Tegnapi utam során is sok Audival találkoztam. Kiemelném közülük azt az S6-ot, amelyik az éppen pirosra váltott lámpán keresztül hajtott. 

 A ritkább króm vonalak a hűtőrácsán, valamint a ködfényszóró helyén található LED sor szigorú tekintetet kölcsönöz az autónak. A 2006-tól futó formavilág a mára már frissített modell kihozatala mellett is megállja a helyét.

A hosszú Avant teste csakúgy billegett az egyenetlen úton, miközben motorja hatezres fordulat környékén muzsikált. A szabálytalanság után ismét egy csúnya manőver következett, bevágott a másik sávba két autó közé, majd rövid időt tartózkodott ott, s egy hirtelen kormánymozdulattal és egy újabb padlóval kapart tovább a Bécsi úton. Korábbi tesztünkből kiderül, hogy erősen odalépve szeret zabálni ez a széria, a 435 lóerős szívómotort természetesen nem spórolásra találták ki. Azonban a 400 Forintos benzin ár mellett sajnos kétszer is meg kell gondolnunk a padlógáz használatát. Az új modell szebben fogyaszt, a hengerkapcsolás és a turbó végzi a dolgát.

A bejegyzés trackback címe:

https://a-bb.blog.hu/api/trackback/id/tr203340125

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
©Copiright 2010-11: A-BB Team ; Powered by: Blog.hu
süti beállítások módosítása