Az „Auto Trophy 2011“ szavazásán az Audi mindjárt három modellje is maga mögé utasította vetélytársait az „Autozeitung“ szakmai magazin közel 100 ezer olvasójának véleménye alapján.

Az Audi Q3, az Audi A1 és az Audi A5 Sportback hármat is elhódított az év egyik legtekintélyesebb autós kitüntetéseiből. Az Audi modelljei mindemellett öt második, valamint négy harmadik helyezést is begyűjtöttek, s az Audi a legjobb reklám díját is elnyerte.

 A négykarikás márka ezzel immár ötvenedik alkalommal hódította el az áhított díjat az „Auto Trophy“ 24 esztendős története során. Csupán néhány hete érkezett a német piacra, s az új Audi Q3 máris a „SUV-modell 30 ezer euróig“ kategória élén landolt. Az ingolstadti újdonság kiváló eredménnyel a szavazatok 27,2 százalékát szerezte meg. 
A résztvevők 29,7 százaléka voksolt a „Középkategória“ mezőnyében az Audi A5 Sportback mellett, a dinamikus négyajtós kupé ezzel sorozatban már harmadszor nyerte el az „Auto Trophy“ kitüntetését.

 Az „Auto Trophy 2011“ hármas diadalát az Audi A1 győzelme tette teljessé. A szavazatok 32,1 százaléka 2010 után az idén is a „Kisautók – összes“ mezőnye élére emelte az Audi kompakt modelljét.

 A kiváló szereplést az Audi A6 („Felsőkategória“), az Audi A8 („Luxuskategória“), az Audi R8 („Szupersportautó“), az Audi R8 Spyder („Kabrió 30 ezer euró felett“) és az Audi RS 5 („Sportautó“) második helyezése fokozta tovább. Az Audi A7 Sportback („Felsőkategória“), az Audi Q5 („SUV-modell 30 ezer euró felett“), az Audi A3 („Alsó-középkategória“) és az Audi A3 Cabriolet („Kabrió 30 ezer euróig“) egyaránt a harmadik helyet szerezte meg.

 Az „Auto Trophy” díjait az idén immár 24. alkalommal osztották ki, mégpedig az „Auto Zeitung“ magazin közel 100 ezer olvasójának 29 kategória összesen 393 modelljére leadott szavazatai alapján.

  Forrás: audi.hu 

A bejegyzés trackback címe:

https://a-bb.blog.hu/api/trackback/id/tr533414983

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
©Copiright 2010-11: A-BB Team ; Powered by: Blog.hu
süti beállítások módosítása