Audi Q5 - Senner Tuning

2011.08.16. 13:20

Korábban már közöltünk cikket a Senner Tuning-ról, amikor az Audi A7-est vadították meg még jobban. Ez a cég továbbra is dolgozik, a mostani poszt a Q5-ös tuningolásáról szól.

                                                                                                                       A Q5 és a Q7 között nagy mértékű hasonlóságot fedezhetünk fel. A Q5-ös ezen erősített verziója még inkább a Q7-esre emlékeztet minket, olyan optikai kiegészítőkkel, mint a fekete hűtőrács, a spoiler-toldatok és a hatalmas, 22 colos kerekek.

A belső tér hangulatáról az ülések egyedi bőrkárpitozása, a műszerfalon elhelyezkedő, ehhez illő betétek, valamint karbon elemek gondoskodnak. Több kép!

                                                                                                                       A motorok teljesítménye is módosult természetesen: a kétliteres dízel erőforrás 170 LE helyett most 213 LE-t teljesít, a forgatónyomaték 350 Nm-ről 445Nm-re nőtt. Ezzel párhuzamosan az autó nagyobb erejű fékrendszert is kapott, elöl hat dugattyús fékhengerekkel. A csomag árát azonban most sem sikerült megtudni, csak úgy, mint az A7 Senner Tuning változatánál. Több kép!

A bejegyzés trackback címe:

https://a-bb.blog.hu/api/trackback/id/tr33157773

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
©Copiright 2010-11: A-BB Team ; Powered by: Blog.hu
süti beállítások módosítása